VOEDING EN HUIDVERZORGING VORMEN SAMEN ÉÉN

Je huid verzorgen doe je niet alleen aan de buiten-, maar ook aan de binnenkant. Wat je eet gaat immers hand in hand met hoe je je huid verzorgt. Een evenwichtige combinatie van de twee zorgt voor een versterkend effect op het hele lichaam. Dat vindt ook voedingsdeskundige Sandra Bekkari, die een gezonde en pure levensstijl in het hart draagt.

Net zoals Xantho besteedt Sandra Bekkari heel wat aandacht aan eerlijke producten. Bekkari’s voedingsadvies wordt bijvoorbeeld gekenmerkt door ingrediënten die boordevol antioxidanten zitten zoals broccoli, pitten en noten. Ook bij Xantho spelen antioxidanten een niet te onderschatten rol. Om de huid het duwtje in de rug te geven dat het nodig heeft, bevat onze gepatenteerde formule namelijk xanthohumol, het sterkste natuurlijke antioxidant uit de plantenwereld. Antioxidanten beschermen tegen vrije radicalen en houden het verouderingsproces van de huid tegen. Binnen dit proces heeft Xantho een wetenschappelijk bewezen werking. Zo verhindert Xantho de afbraak van elastine en collageen, die verantwoordelijk zijn voor de rekbaarheid en stevigheid van de huid.

De mooiste versie van jezelf worden? Met een goed ritueel, krachtige en bewezen ingrediënten en een portie doorzettingsvermogen merk je een zichtbaar positief resultaat.

Ontdek Xantho

“Voeding en huidverzorging valt perfect te combineren.
De producten van Xantho creëren een mooi en versterkend effect.”

Sandra Bekkari

Waarom Sandra Bekkari grote fan is van Xantho?

  • Onze huidverzorgingsproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke antioxidanten.
  • De werking van Xantho is wetenschappelijk onderbouwd.
  • Less is more: de gepatenteerde formule bevat enkel ingrediënten die er echt toe doen.
  • Xantho doet niet mee aan radicale beloftes: na één maand merk je het verschil, maar volhouden is natuurlijk belangrijk, net zoals bij Nooit Meer Diëten.

Over
Sandra
Bekkari

Mensen motiveren en inspireren naar een gezondere levensstijl is Sandra’s grootste passie. Geen job ter wereld die ze liever doet! Met haar eigen kookmethode Nooit Meer Diëten, een kookboekenreeks en een eigen kookprogramma begeleidt Sandra Bekkari mensen stap voor stap naar een gezonder eetpatroon. Haar motto? Een gezonde levensstijl gaat perfect samen met genieten van het leven!