Over Xantho

De kracht van Xanthohumol

Waar we in geloven

Je huid verdient het grootste respect. Wat je met je huid doet, wat je er op aanbrengt, beïnvloedt je gezondheid. Daarom geloven we in natuurlijke, pure en vooral doeltreffende skincare. Voor alle huidtypes, voor alle leeftijden.

Natuurlijk. Omdat we het meest pure uit de natuur gebruiken: Xanthohumol, een extract uit de hopbloem, de krachtigste natuurlijk antioxidant. Daarnaast is Xantho vrij van siliconen, parabenen, sulfaten en kleurstoffen.

Puur. Omdat we geloven in minder is meer. Trouw aan het Clean Label-principe maken we met zo weinig mogelijk ingrediënten een zo groot mogelijk verschil.

Doeltreffend. Omdat wetenschap ons aanstuurt. De innovatieve en bewezen werking van Xantho danken we aan wetenschappelijk onderzoek. Net daarom vind je Xantho bij meer dan 500 apotheken. 

Ons verhaal

Xantho is het verhaal van wetenschappelijk pionierswerk. Meer dan vier jaar werkten we samen met professoren en onderzoekers om Xanthohumol uit de hopbloem beschikbaar te maken voor huidverzorging.

Dat deze krachtige antioxidant over fantastische eigenschappen beschikt, wist de wetenschap al langer. Alleen, hoe maak je Xanthohumol optimaal beschikbaar voor huidverzorging? Door hem wateroplosbaar te maken. Het antwoord is eenvoudig, maar vroeg wel jaren onderzoek.

Het resultaat

Het resultaat is een unieke gepatenteerde formule. Goed voor een wereldprimeur en 100% Belgisch. Dankzij die innovatieve formule kunnen we nu de pure kracht van deze natuurlijke held voor onze huid gebruiken. Xanthohumol vertraagt immers zichtbaar tekenen van veroudering. Onze eerste tests toonden al meteen een vermindering van rimpeldiepte met 15% na 28 dagen.

Niet alleen wetenschap speelde een belangrijke rol bij de start van Xantho. Van meet af aan liet Xantho zich leiden door het Clean Label principe. Volledige transparantie over de inhoud van je product en met zo weinig mogelijk ingrediënten een zo groot mogelijk verschil maken. Dat maakt Xantho natuurlijk, puur en doeltreffend.

Meer over Xantho lees je in dit artikel in Sabato

Hoe het werkt